Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | U Craiova şi-a prezentat ultima achiziţie! Ce probleme are după ce a semnat şi ce spune Corneliu Papură: "Sperăm să-l punem pe picioare"

FOTO | U Craiova şi-a prezentat ultima achiziţie! Ce probleme are după ce a semnat şi ce spune Corneliu Papură: "Sperăm să-l punem pe picioare"

Superliga

Comentarii

Gustavo Vagenin (28 de ani) a oferit primele reacţii din postura de fotbalist al lui U Craiova. Brazilianul este în urmă cu pregătirea fizică, după ce s-a despărţit de Liaoning FC.

"Sunt foarte fericit că m-am întors. Aici mă simt acasă, am o legătură cu clubul şi cu echipa. Am decis să mă întorc aici. Eu mă simt bine, trebuie să vorbesc cu preparatorul fizic. Eu vin aici să ajut echipa. Sunt pregătit, dar trebuie lucrez fizic. Am făcut deja trei antrenamente aici, mă simt bine, dar trebuie să vedem când pot să joc. Au trecut doi ani de când jucam cu Băluţă, cu Mitriţă, iar acum am văzut că echipa e foarte bună. Sunt mândru de echipă. Putem lupta pentru ceva istoric aici. Luptăm pentru titlu. Jucăm mereu să câştigăm. Nu am venit mai devreme, din cauza situaţiei din China, din cauza coronaviruslui. Am aşteptam să văd ce se întâmplă, acolo s-a întârziat tot, campionatul, perioada de transferuri. Apoi m-am decis să mă întorc. Cred că am luat decizia bună", a declarat Gustavo, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Gustavo a plecat de la Craiova în iulie 2018, clubul din Bănie încasând 850 de mii de euro pentru transferul brazilianului în China. Înainte să plece la Liaoning, atacantul a jucat 40 de meciuri în Liga 1, perioadă în care a înscris 14 goluri şi a oferit patru pase decisive.

El venise la Craiova în vara lui 2016, tot din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată evoluase în Italia, la Messina. 

Papură e la curent cu starea fizică a mijlocaşului şi speră să-l recupereze: "Sperăm să-l punem pe picioare, pentru că a venit după o lungă perioadă de inactivitate. Sperăm să ne poată ajuta, în cazul în care va fi folosit. Nu ştiu care e revenirea organismului lui. Fiecare răspunde diferit", a declarat tehnicianul lui U Craiova. 

 

Afla mai multe despre: gustavo vageningustavo vagenin u craiovatransferuri u craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare