Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ultraşii dinamovişti s-au fotografiat cu captura de la Sfântu Gheorghe! Cum arată steagul furat şi mesajul "câinilor"

FOTO | Ultraşii dinamovişti s-au fotografiat cu captura de la Sfântu Gheorghe! Cum arată steagul furat şi mesajul "câinilor"galerie foto

Superliga

Comentarii

Partida Sepsi OSK - Dinamo, scor 2-0, s-a încheiat cu un scandal imens ce i-a avut în prim-plan pe fanii dinamovişti, după ce unul dintre ei a pătrus pe teren şi s-a apropat de zona ultraşilor echipei gazdă pentru a captura un steag aflat pe gardul acestora.

Ultrasul dinamovist a traversat apoi gazonul cu intenţia de a reveni în sectorul "câinilor", dar a fost prins în cele din urmă de stewarzi şi doborât la pământ. A fost momentul în care s-a declanşat cu adevărat haosul, cu mai mulţi ultraşi dinamovişti încercând să intre pe teren pentru a-şi ajuta camaradul. (VIDEO aici cu intervenţia forţelor de ordine)

Forţele de ordine au intervenit cu spray lacrimogen, iar în haosul creat a fost implicat inclusiv managerul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, plecat în zona respectivă pentru a ajuta la calmarea spiritelor.

Dinamoviştii au reuşit însă să plece cu "captura" de la stadion, iar târziu în noapte s-au fotografiat cu steagul furat, unul în culorile drapelului ungariei şi cu textul "Vasvar" (numele unui oraş din Ungaria).

Afla mai multe despre: fani dinamosepsisteag ungaria 

viewscnt
Articole similare