Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ultraşii lui Dinamo Kiev, extrem de furioşi după numirea lui Mircea Lucescu: "Să-şi dea toţi demisia! E o flegmă în faţa fanilor. Am crezut până în ultima clipă că e o glumă!"

FOTO | Ultraşii lui Dinamo Kiev, extrem de furioşi după numirea lui Mircea Lucescu: "Să-şi dea toţi demisia! E o flegmă în faţa fanilor. Am crezut până în ultima clipă că e o glumă!"
Comentarii

Dinamo Kiev a anunţat oficial, joi, că Mircea Lucescu (74 de ani) a semnat un contract cu formaţia din capitala Ucrainei şi va antrena echipa, dar fanii ucraineni nu sunt deloc mulţumiţi de această mutare a conducerii. Ultraşii lui Dinamo Kiev au postat pe Facebook un mesaj dur la adresa şefilor, dar şi la adresa lui "Il Luce".

Anunţul că Mircea Lucescu va fi noul antrenor al lui Dinamo a venit parcă de nicăieri în România, însă fanii echipei campioane din Ucraina se pare că ştiau de mai mult timp despre intenţiile şefilor. Ultraşii scriu, în mesajul lor, că au crezut până în ultima clipă că totul este o glumă.

Suporterii cer acum demisia tuturor celor din club şi n-au uitat că Mircea Lucescu a vorbit urât despre Dinamo Kiev cât a fost antrenorul lui Şahtior, între 2004 şi 2016. "Până în ultima clipă am vrut să credem că totul este o glumă. Acum, însă, conducerea clubului şi-a pierdut şi ultimele fărâme de bun simţ, onoare şi demnitate. Numirea unui antrenor de 74 de ani care a vorbit constant urât despre Dinamo e o flegmă în faţa fanilor. Rugăm toţi angajaţii clubului care mai au o fărâmă de demnitate să-şi dea demisia. Şi, fanilor care încă le pasă de Dinamo Kiev, continuaţi să ne urmăriţi, vom protesta în curând!", se arată în mesajul ultraşilor de la Dinamo Kiev.

 

OFICIAL | Mircea Lucescu este noul antrenor al celor de la Dinamo Kiev. Ucrainenii au făcut anunţul pe reţelele de socializare

Potrivit sport.ua, tehnicianul român a sosit, în noaptea de miercuri spre joi, la Kivev cu un avion charter, pentru negocieri. Lucru confirmat şi de un celebru jurnalist ucrainean Igor Burbas, într-o postare pe Instagram, în această dimineaţă. Igor Surkis i-a propus lui Mircea Lucescu un contract de trei milioane de euro pe sezon.

Dinamo Kiev a terminat campionatul Ucrainei pe locul 2, la 23 de puncte de campioana Şahtior. Lucescu a antrenat ultima dată naţionala Turciei, din august 2017 până pe 11 februarie 2019.

Afla mai multe despre: mircea lucescufanidinamo kievmesajfotoproteste 

viewscnt
Articole similare