Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Uluitor! Suma cu multe zerouri obţinută de site-ul promovat de Kinsey Wolanski în finala Ligii Campionilor: imaginile care au produs milioane de euro

FOTO | Uluitor! Suma cu multe zerouri obţinută de site-ul promovat de Kinsey Wolanski în finala Ligii Campionilor: imaginile care au produs milioane de eurogalerie foto

Diverse

Comentarii

Kinsey Wolanski, femeia care a apărut îmbrăcată sumar pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor dintre Tottenham şi Liverpool, a primit o amendă doar de 18.500 de euro, dar încasările generate de pe urma momentului sunt substanţiale.

Atunci a fost reţinută şi amendată, dar popularitatea ei pe reţelele de socializare a sărit în aer şi a avut câştiguri financiare însemnate. De aceeaşi popularitate s-a bucurat şi site-ul cu filme pentru adulţi pe care l-a promovat, în numele iubitului său, Vitaly Zdorovetskiy. 

Conform Sputnik News, site-ul a avut încasări de 3.5 milioane de euro din acel moment. În plus, membrii înregistraţi au atins numărul de 32 de milioane.

De asemenea, Kinsey a avut de câştigat de pe urma apariţiei pe Wanda Metropolitano, aceasta ajungând la peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Wolansky a intenţionat să intre pe teren şi la finala Copei America, dar tentativa sa a fost dejucată de forţele de ordine din Brazilia.

GALERIE FOTO cu Kinsey Wolanski

Kinsey Wolanski, aproape de moarte în august

În august, tânăra a fost la un pas de tragedie în vacanţa din Spania, pe care o petrecea alături de iubitul său, vlogger-ul Vitaly Zdorovetskiy.

Americanca a sărit în apă de pe o stângă aflată la 10 metri înălţime, dar impactul cu apa l-a făcut cu partea cervicală. Prietenii şi iubitul său au intervenit imediat ca să o recupereze din apă, apoi au chemat ambulanţa din cauza durerilor şi ameţelii resimţite. Kinsey Wolanski a fost transportată la spital, unde medicii au anunţat-o că a fost vorba de câteva contuzii, dar impactul putea lăsa urmări mult mai grave. Cei care sar în apă de mare înălţime se supun riscului de a-şi vătăma coloana vertebrală (deplasări sau tasări ale discurilor vertebrale).

 

 

 

 
 
 

viewscnt
Articole similare