Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un atacant cu peste 100 de goluri în Premier League, rugăminte specială pentru Cristiano Ronaldo: "Ai destule recorduri"

FOTO | Un atacant cu peste 100 de goluri în Premier League, rugăminte specială pentru Cristiano Ronaldo: "Ai destule recorduri"galerie foto
Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au doborât recorduri toată cariera lor şi o fac în continuare, într-un duel constant, acum la distanţă, între cei doi. Trecut de mult de 30 de ani, Ronaldo încă are recorduri de doborât, iar actualii deţinători simt cum le respiră superstarul portughez în ceafă.

Robbie Keane (39 de ani), fostul jucător legendar de la Tottenham Hotspur, este cel mai bun marcator all-time din preliminariile Campionatelor Europene, cu 23 de goluri. Ronaldo, însă, are 20 de goluri, iar irlandezul i-a transmis pe contul său de Instagram jucătorului de la Juventus să îl "cruţe". 

"Cred că ai destule recorduri. Lasă-mi-l pe ăsta", a scris Keane pe Instagram. Portugalia joacă sâmbătă seară, în deplasare, cu Serbia. 

Robbie Keane, retras acum, a înscris 125 de goluri în Premier League pentru Coventry City, Leeds United, Tottenham, Liverpool, West Ham şi Aston Villa. El a evoluat şi în afara Angliei, la echipe precum Inter Milano, Celtic, LA Galaxy şi Atletico de Kolkata, din India. 

Afla mai multe despre: robbie keanecristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare