Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un bărbat a fost înjunghiat în incinta stadionului Dunărea Călăraşi. Agresorul este căutat acum de poliţie

FOTO | Un bărbat a fost înjunghiat în incinta stadionului Dunărea Călăraşi. Agresorul este căutat acum de poliţie

Diverse

Comentarii

Un bărbat a fost înjunghiat de un tânăr în incinta stadionului Dunărea Călăraşi, în urma unei altercaţii. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

Jurnalistul Cătălin Cojocaru a postat pe contul său de Facebook o informaţie despre un incident şocant petrecut în curtea stadionului Dunărea Călăraşi. Acolo a avut loc o altercaţie, în urma căreia un bărbat a fost înjunghiat. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital.

”În urmă cu doar câteva minute, în incinta stadionului municipal Dunărea Călăraşi a avut loc un o altercaţie din care a rezultat rănirea prin înjunghiere a unei persoane. În acest moment, la faţa locului se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs altercaţia

Atacatorul se afla in liberate. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi”, este mesajul postat de Cătălin Cojocaru pe contul său de Facebook.

Agresorul a reuşit să fugă şi este căutat acum de poliţie în tot oraşul. În acest moment nu există informaţii despre motivul care a dus la această dispută.

Afla mai multe despre: catalin cojocarudunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare