Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un consilier local, bătut de ultraşii Stelei într-un magazin. Moment incredibil surprins de camerele video

FOTO | Un consilier local, bătut de ultraşii Stelei într-un magazin. Moment incredibil surprins de camerele videogalerie foto

Steaua

Comentarii

Un consilier local din Dej a fost bătut de câţiva suporteri ai Stelei, după meciul din Liga 2.

La Dej, Steaua a suferit prima înfrângere din acest sezon al Ligii 2. Echipa antrenată de Mihai Opriţa a pierdut cu 2-1, însă a evoluat în inferioritate numerică încă din minutul 30, când Bărbulescu a fost eliminat.

Din nou, Steaua a fost susţinută de un grup important de ultraşi, însă câţiva dintre aceştia au fost în centrul unul scandal. Un consilier local din Dej a fost bătut într-un magazin.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Consilier local bătut de câţiva ultraşi ai Stelei

În ciuda distanţei mari care separă Dejul de Bucureşti, Steaua s-a bucurat de o susţinere importantă la meciul cu Unirea.

Câteva sute de ultraşi au creat o atmosferă frumoasă pe stadion, însă au fost probleme după încheierea meciului.

Mai mulţi suporteri ai Stelei au bătut un bărbat într-un magazin din Dej, incident înregistrat de camerele video montate în acea locaţie.

Pe imagini se poate observa cum un bărbat îmbrăcat într-un tricou galben este luat la pumni de câţiva tineri îmbrăcaţi în tricouri negre, care par să fi intrat în magazin special pentru a-şi face dreptate.

Se pare că bărbatul este consilier local în Dej şi ar fi fost pe stadion, unde ar fi intrat în conflict cu mai mulţi ultraşi din galeria Stelei, pe care i-ar fi înjurat.

Bărbatul, care este suporter al Unirii Dej, ar fi fost urmărit de suporterii Stelei şi, în momentul în care a intrat într-un magazin din apropiere, a fost agresat fizic.

Încăierarea a produs mai multe în magazin, pe care suporterii Stelei le-au plătit pe loc, informează observatornews.ro.

Steaua a pierdut cu 2-1 meciul din deplasarea de la Dej, primul eşec din acest sezon al Ligii 2. Scorul a fost deschis de bucureşteni, în minutul 11, prin Buhăescu.

În minutul 30, Vali Bărbulescu a văzut direct cartonaşul roşu. Golurile Unirii Dej au venit în partea a doua, prin Burdet (53) şi Manole (71).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare