Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un detaliu pe care nu mulţi l-au observat! UEFA a modificat trofeul oferit câştigătoarei Champions League! Ce se află acum pe fundul cupei

FOTO | Un detaliu pe care nu mulţi l-au observat! UEFA a modificat trofeul oferit câştigătoarei Champions League! Ce se află acum pe fundul cupeigalerie foto
Comentarii

Liverpool s-a impus în finala UEFA Champions League de la Madrid, scor 2-0, în faţa lui Tottenham şi a cucerit marele trofeu pentru a şasea oară în istorie.

"Cormoranii" au declanşat petrecerea imediat după meci, iar mult doritul trofeu a fost în centrul atenţiei. Fanii au observat un detaliu pe cupa primită de Liverpool. Este vorba de modificare adusă de UEFA prestigiosului trofeu: pe fundul cupei apare acum logo-ul UEFA Champions League.




Este de fapt o schimbare adusă de UEFA anul trecut, acelaşi trofeu fiind primit şi de Real Madrid în 2018.  Mai jos, iată cu ma arăta trofeul primit de Real Madrid în 2014.


Zona respectivă suferise o modificare şi în 2015, când Barcelona a cucerit trofeul, după victoria cu Juventus, scor 3-1.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: champions leaguecupa campionilortrofeu 

viewscnt
Articole similare