Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un jucător al Borussiei Dortmund l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan în timpul meciului City - Dortmund 2-1: "Arbitrul ăsta are nevoie de verificare!"

FOTO | Un jucător al Borussiei Dortmund l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan în timpul meciului City - Dortmund 2-1: "Arbitrul ăsta are nevoie de verificare!"
Comentarii

Ovidiu Haţegan a fost în centrul atenţiei la meciul Manchester City - Borussia Dortmund 2-1, după ce a dictat un penalty şi apoi a întors faza cu VAR. Jadon Sancho (21 de ani), fotbalistul lui Dortmund, a reacţionat pe Twitter la faza în care arbitrul român a hotârât să dea lovitură de la 11 metri.

Haţegan a fost la un pas de o greşeală mare în meciul City - Dortmund, iar Sancho n-a putut trece peste fază, fără să ştie că aceasta va fi întoarsă cu ajutorul arbitrajului video. În prima repriză, Ovidiu Haţegan a vrut să dea un penalty pentru echipa lui Guardiola, după un contact între Can şi Rodri în careu.

A arătat mai întâi punctul cu var, dar a fost chemat să revadă faza pe ecran la video arbitraj şi s-a hotârăt să întoarcă faza. Înainte de a vedea că întoarce faza, Jadon Sancho a apucat să scrie pe Twitter: "Arbitrul ăsta are de nevoie de verifcare!", a scris fotbalistul englez al Borussiei Dortmund.

Manchester City - Borussia Dortmund s-a terminat 2-1 pentru "Cetăţeni". De Bruyne a deschis scorul în prima repriză, în minutul 19, Reus a egalat în minutul 84, iar golul victoriei lui City a venit în minutul 90, marcat de Foden. Returul va avea loc peste o săptămână, în Germania,  pe 14 aprilie.

Afla mai multe despre: ovidiu hateganjadon sanchopenaltyliga campionilorreactieborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare