Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un jucător din naţionala României a izbucnit în hohote de plâns după victoria cu Honduras

FOTO | Un jucător din naţionala României a izbucnit în hohote de plâns după victoria cu Hondurasgalerie foto

Jocurile olimpice

Comentarii

Un jucător din naţionala României a izbucnit în lacrimi la finalul meciului cu Honduras, primul din grupele Jocurilor Olimpice, câştigat cu 1-0 de ”tricolori”.

Sursa foto: TVR.ro

Naţionala de fotbal a României a revenit la Jocurile Olimpice după aproape 57 de ani. ”Tricolorii” au fost repartizaţi într-o grupă foarte accesibilă, din care mai fac parte Honduras, Coreea de Sud şi Noua Zeelandă.

România a debutat cu Honduras, însă meciul a fost mult mai dificil faţă de aşteptări. ”Tricolorii” s-au impus cu 1-0, printr-un autogol al lui Oliva (45+1) şi un jucător român a izbucnit în lacrimi după ce a auzit fluierul final.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Tudor Băluţă a izbucnit în lacrimi la finalul meciului cu Honduras

Ultimii doi ani din cariera lui Tudor Băluţă a fost o trecere de la extaz la agonie. În 2019, ajungea cu România U21 până în semifinalele Campionatului European şi tot în acea vară prindea un transfer în Premier League, la Brighton.

Însă, din acel punct, cariera sa a luat-o la vale. Chinuit de multe accidentări grave, Tudor Băluţă a avut un an de coşmar. Jucătorul de 22 de ani a jucat în ultimul sezon la Dinamo Kiev, sub formă de împrumut, dar problemele medicale l-au împiedicat să impresioneze.

Totuşi, Tudor Băluţă a reuşit să prindă lotul pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020. A început ca rezervă cu Honduras, dar Mirel Rădoi l-a trimis pe teren în repriza a doua, în minutul 69, în locul lui Ciobanu. La finalul partidei, Tudor Băluţă a avut o descărcare emoţională.

Mijlocaşul defensiv s-a prăbuşit pe teren şi a izbucnit în hohote de plâns, după ce România a obţinut o victorie chinuită cu Honduras.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tudor baluta 

viewscnt
Articole similare