Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un mexican şi-a inventat o carieră la Juventus. Acorda interviuri în ziare şi falsifica poze în tricoul campioanei Italiei

FOTO | Un mexican şi-a inventat o carieră la Juventus. Acorda interviuri în ziare şi falsifica poze în tricoul campioanei Italiei galerie foto
Comentarii

Un tânăr mexican a dus arta minciunii la un alt nivel. Acesta şi-a inventat o carieră la grupele de tineret de la Juventus Torino şi chiar acorda interivuri în presa locală despre experienţa la campioana Italiei.

Dionicio Farid Rodriguez este numele lui şi la vârsta de 19 ani a vrut să îi facă pe toţi să creadă că joacă la academia lui Juventus Torino, potrivit mai multor publicaţii din Argentina şi Mexic, citate de Marca. 

Tânărul acorda autografe, interviuri în ziare şi chiar avea poze în tricoul "Bătrânei Doamne", doar că totul a fost o minciună. Pe contul de Instagarm, unde avea 16,000 de urmăritori şi care este acum închis, îşi punea poze prelucrate în tricoul lui Juventus, iar într-una dintre ele chiar s-a pus în locul unui fotbalist real, portughezul Joao Serrao de la Juventus Primavera. 

Cariera lui falsă a început în ţara natală, la Lobos, a urcat la nivelul următor prin "transferul" la granzii Pumas, moment în care a fost găsit de scouterii lui Juve. Pe lângă cele menţionate mai sus, a inventat şi meciuri jucate şi goluri şi a păcălit multe persoane cu povestea sa.

Afla mai multe despre: dionicio farid rodriguezjuventuscariera falsaminciuna 

viewscnt
Articole similare