Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un star din NBA l-a snopit în bătaie pe un tânăr care i-a vandalizat maşina, în timpul protestelor violente din SUA

FOTO | Un star din NBA l-a snopit în bătaie pe un tânăr care i-a vandalizat maşina, în timpul protestelor violente din SUAgalerie foto

NBA

Comentarii

J.R. Smith l-a agresat fizic pe un tânăr care i-a vandalizat maşina, în timpul protestelor din Los Angeles. Principalele oraşe din SUA sunt cuprinse de proteste violente după afroamericanul George Floyd a fost ucis de un poliţist.

SUA se confruntă cu proteste violente împotriva rasismului şi violenţei poliţiei. Scânteia care a declanşat această situaţia a fost moartea lui George Floyd. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost ucis de un poliţist, care l-a pus la pământ şi a stat cu genunchiul pe gâtul său până şi-a pierdut viaţa.

Imediat în oraşele din SUA au fost declanşate ample proteste împotriva rasismului, dar şi pentru a cere dreptate pentru George Floyd. Printre cele mai violente proteste au fost în Los Angeles, unde mai multe magazine au fost jefuite. J.R. Smith, star în NBA, s-a confruntat direct cu unul dintre protestarii violenţi.

Într-un filmuleţ publicat de TMZ.com, baschetbalistul în vârstă de 34 de ani este surprins în timp ce-l loveşte violent pe un tânăr. Incidentul a pornit de la faptul că bărbatul agreast i-a vandalizat maşina, lucru confirmat de J.R. Smith: ”Unul dintre aceşti băieţi albi nici nu ştia unde merge şi mi-a spart geamul camionetei. L-am urmărit şi i-am tăbăcit fundul”.

J.R. Smith a fost cu greu calmat de un prieten, timp în care tânărul a profitat, s-a ridicat şi a fugit din calea baschetbalistului.



Autor: Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: j.r. smith 

viewscnt
Articole similare