Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Un ultim omagiu pentru marele Kobe Bryant! Gestul superb făcut de AC Milan

FOTO | Un ultim omagiu pentru marele Kobe Bryant! Gestul superb făcut de AC Milan

AC Milan

Comentarii

Tragica dispariţie a lui Kobe Bryant nu i-a lăsat indiferenţi pe cei de la AC Milan. Un mare fan al clubului rossonero, Bryant va fi omagiat marţi, la meciul din Cupa Italiei.

UPDATE | Clubul rossonero l-au omagiat înainte de startul partidei cu Torino pe Kobe Bryant. Fanii au venit îmbrăcaţi în echipamentul lui LA Lakers, pe ecranele din interiorul stadionului au fost afişate poze cu fostul mare baschetbalist, iar stadionul a fost împânzit cu mesajul "legendele nu mor niciodată"

De asemenea, în minutul 24, numărul pe care l-a purtat Bryant, întreg stadionul a aplaudat.


AC Milan va juca marţi seară, în Cupa Italiei, împotriva celor de la FC Torino, în sferturile de finală ale competiţiei. Clubul rossonero a primit acceptul de a juca cu banderole negre pe braţ, iar la începutul meciului de pe grandiosul San Siro va fi ţinut un moment de reculegere în memoria celui care a fost Kobe Bryant. 

Fostul mare baschetbalist era un mare fan al lui AC Milan şi l-a avut pe Marco van Basten ca idol, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat în martie 2016. El chiar a vizitat în trecut baza "diavolilor" de la Milanello şi a vorbit într-o italiană fluentă pentru Milan TV. 

"Sunt un mare fan al lui AC Milan, întotdeauna am zis că dacă îmi tai mâna stânga, sângele meu va fi roşu şi negru. Dacă îmi tai mâna dreapta, sângele meu va fi galben şi mov, culorile lui Lakers", a spus la acel moment Kobe Bryant. 

Kobe Bryant a murit la doar 41 de ani 

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istorie, a decedat într-un accident de elicopter alături de una dintre fetele lui, Gianna şi alte persoane care se aflau la bordul elicopterului. 

Kobe Bryan este considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria NBA. A evoluat în 18 All Star game-uri în cariera sa de 20 de ani în tricoul lui LA Lakers. A fost prima opţiune în draft-ul din 1996 şi a cucerit 5 titlu de campion în NBA.

În plus a fost de două ori MVP în două finale diferite. LA Lakers a retras deja tricourile cu numerele 8 şi 24, purtate de Bryant în perioada în care a evoluat pentru club. Este singurul jucător din istoria clubului care a beneficiat de această onoare.

Afla mai multe despre: kobe bryantac milankobe bryant a murit 

viewscnt
Articole similare