Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Una dintre cele mai sexy sportive ale României, apariţie de senzaţie pe o plajă din Mexic

FOTO | Una dintre cele mai sexy sportive ale României, apariţie de senzaţie pe o plajă din Mexicgalerie foto

Media

Comentarii

Sabrera Bianca Pascu, una dintre cele mai sexy sportive ale României, a încheiat anul competiţional în Mexic. După concurs, Bianca a avut timp să se relaxeze pe o plajă locală celebră.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Bianca Pascu - carte de vizită

În anul 2008 a câştigat medalia de argint la individual şi pe echipe la Campionatul European pentru juniori de la Gent. A obţinut şi argintul la Universiada de vară din 2011 de la Shenzhen, după ce a fost învinsă de ucraineanca Olha Harlan în finala. La Campîonatul Mondial de Scrimă din 2011 de la Catania, ea a trebuit să renunţe în tabloul de 64 în faţa germancei Stefanie Kubissa, după ce şi-a rupt un ligament la genunchi.

După ce a suferit trei intervenţii chirurgicale, s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2012. A fost eliminată în primul tur de chinezoaica Zhu Min cu scorul 10–15. La Campionatul Mondial din 2013 de la Budapesta, a dispus de Julieta Toledo din Mexic în tabloul de 64, dar s-a oprit în faţa ucrainencei Halîna Pundîk. În sezonul 2014-2015 a ajuns în sferturile de finală la Campionatul European de la Montreux, dar a pierdut la o tuşă cu ucraineanca Olena Voronina La Campionatul Mondial de la Moscova, a fost eliminată de spaniola Araceli Navarro. A încheiat sezonul pe locul 45, cel mai bun din carieră.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bianca pascuscrimamexicfoto 

viewscnt
Articole similare