Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Unde a fost surprins Christoph Daum, fostul selecţioner al României: ”Este impresionant aici”

FOTO | Unde a fost surprins Christoph Daum, fostul selecţioner al României: ”Este impresionant aici”galerie foto

Campionate

Comentarii

Christoph Daum a fost surprins în oraşul Antakya, în sudul Turciei şi a acordat un interviu în presa locală, în care a vorbit despre situaţia sa actuală, dar şi despre fotbalul turc.

Fostul selecţioner al României este în continuare liber de contract şi profită de timpul liber pentru a vizita diferite colţuri ale lumii. Daum a fost surprins recent în Antakya, un oraş cu o bogată istorie, care este capitala Provinciei Hatay, în sudul Turciei. Cu această ocazie, a acordat şi un interviu celor de la sporundibi.com.

Antrenorul în vârstă de 66 de ani le-a explicat jurnaliştilor turci că vizita sa este pur turistică: ”Antakya este un oraş cu o istorie impresionantă, foarte ospitalier şi cu oameni primitori. Sper că acest oraş va găzdui în perioada următoare oaspeţi din întreaga lume”, a declarat Daum pentru sporundibi.com.

Fost antrenor la Beşiktaş, Fenerbahce şi Bursaspor, Christoph Daum recunoaşte însă că l-ar tenta o revenire în fotbalul turc: ”Aşa cum am spus, Turcia este a doua mea casă şi aşa va fi mult timp de aici încolo. Pot spune că acum mă bucur de momentele pe care le petrec în Antakaya”, a mai spus fostul selecţioner.

Sursa foto: sporundibi.com.

Campion în Germania şi în Turcia, Christoph Daum a fost selecţionerul României în perioada iulie 2016 - septembrie 2017. A fost schimbat după ce a ratat calificarea la Cupa Mondială Rusia 2018.

Afla mai multe despre: christoph daum 

viewscnt
Articole similare