Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Unde au petrecut jucătorii echipei naţionale, după victoria cu Elveţia

FOTO | Unde au petrecut jucătorii echipei naţionale, după victoria cu Elveţiagalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit calificarea la EURO 2024 de pe primul loc din Grupa I, după victoria cu Elveţia de pe Arena Naţională, scor 1-0.

"Tricolorii" au reuşit să obţină cele trei puncte după un efort imens împotriva unei naţionale mai bine cotate, cu jucători la echipe de top din Europa.

Imediat după fluierul final, jucătorii naţionalei au început sărbătoarea pe teren, alături de cei aproximativ 50.000 de suporteri rămaşi pe stadion după finalul partidei.

România şi-a asigurat astfel locul în a doua urnă valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2024. Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 2 decembrie, la Hamburg.

După ce jucătorii României au părăsit Arena Naţională, aceştia au fost surprinşi la intrarea unui club din Capitală, unde au continuat sărbătoarea calificării la EURO, după opt ani de la EURO 2016, ultima ediţie a unui campionat european l-a care România a participat.

Primele comentarii despre ce grupă ar putea avea România la EURO 2024

"Toată lumea vrea Belgia, probabil (n.r. - din prima urnă). Cam vrei Belgia sau Germania în momentul de faţă. Slovenia, Slovacia, Cehia (n.r. - din urna a treua)... Nu ştiu dacă e vreo problemă mare. Acolo (n.r. - din urna a patra) la Serbia, Italia e o problemă mare", a declarat Basarab Panduru. 

MM Stoica a vorbit şi el despre tragerea la sorţi. 

"Cu Portugalia iei multe (n.r. - ca adversară din prima urnă). Cu Elveţia ar fi bine (n.r. - din urna a patra). Sârbii sunt prea mari aşa, Milinkovic-Savic, Vanja e mare, parcă cu ăştia mari avem probleme.

Nu prea ţi-ar conveni cu un popor înalt. Hai să zicem cu una supărată din baraj", a spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: echipa nationalaelvetiaeuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare