Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Va fi adversarul României U21 la Euro, a fost pe lista lui Real Madrid, acum e dorit la City. Gestul care l-a trădat pe Guardiola la finalul meciului cu Lyon

FOTO | Va fi adversarul României U21 la Euro, a fost pe lista lui Real Madrid, acum e dorit la City. Gestul care l-a trădat pe Guardiola la finalul meciului cu Lyongalerie foto

Ligue 1

Comentarii

Manchester City a remizat, 2-2, la Lyon, în runda a 5-a din Liga Campionilor, marţi seară, astfel că echipa lui Guardiola, chiar dacă şi-a asigurat calificarea în optimile competiţie, au a reuşit să o învingă pe formaţia franceză în cele două meciuri din faza grupelor. Însă Pep Guardiola a găsit şi partea plină a paharului din meciurile cu Lyon, mai precis a fost impresionat de unul dintre jucătorii trimişi în teren de Bruno Genesio.

Este vorba despre Houssem Aouar, mijlocaş central în vârstă de doar 20 de ani, care a jucat încă din primul minut în egalul Lyonului cu Manchester City. Gestul care l-a dat de gol pe tehnicianul spaniol este cel de la finalul meciului, atunci când s-a dus şi i-a strâns mâna tânărului francez, căruia i-ar fi spus "să continue pe acest drum" şi i-a urat mult noroc pe viitor. 


sursă foto: Reuters 

Mai mult decât atât, imediat după finalul partidei, Guardiola l-a încredinţat pe secundul său, Mikel Artetat, să afle mai multe informaţii despre Aourar, potrivit L'Equipe. Aceeaşi sursă menţionează că City deja a intrat în contact cu anturajul fotbalistului pentru a vedea dacă este interesat de o mutare în Premier League. 

Fotbalistul încă nu a debutat la naţionala mare a Franţei. El are şapte selecţii la reprezentativa sub 21 de ani şi două marcate, iar cel mai probabil va fi pe teren la meciul cu România U21, de la turneul final din vara viitoare. 

Aouar, jucător cu origini algeriene, a debutat în sezonul trecut la Lyon, iar site-ul de specialitate transfermarkt.com deja îl valorează 35 de milioane de euro.  Alte cluburi din Premier League, precum Chelsea, Arsenal şi Liverpool sunt de asemenea interesate de jucător. În trecut, Zidane a vrut să îl aducă pe Aouar la Real Madrid. 

Afla mai multe despre: franta u21romania u21pep guardiolamanchester citylyonaouar 

viewscnt
Articole similare