Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Val de critici după ce noul echipemant al lui Chelsea a fost dezvăluit: "Ne pare rău, Nike, dar e greşit. Poate că e potrivit pentru FCSB, dar nu şi aici"

FOTO | Val de critici după ce noul echipemant al lui Chelsea a fost dezvăluit: "Ne pare rău, Nike, dar e greşit. Poate că e potrivit pentru FCSB, dar nu şi aici"galerie foto

Premier League

Comentarii

Footy Headlines a dezvăluit cum va arăta al treilea echipament al lui Chelsea pentru sezonul 2020-2021, iar decizia gigantului Nike are parte şi de critici din partea englezilor.

"Serios, Chelsea? Nu suntem fanii echipamentului. După anunţul începerii colaborării cu sponsorul '3', am aflat cum va arăta al treilea echipament, iar acesta va fi în dungi albastre şi roşii. Probabil că aspectul e potrivit pentru Barcelona şi Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB), dar nu şi pentru giganţii din Londra. Ne pare rău, Nike, dar e greşit", au scris cei de la onefootball.com, după ce Footy Headlines a publicat pozele cu echipamentul "albaştrilor". 

În 2016, Chelsea şi Nike au semnat cel mai mare contract de parteneriat din istoria clubului. 70.000.000 £ pentru următoarele 15 sezoane vor primi londonezii în urma acestei înţelegeri.

Pâă în 2032, când se va încheia contractul, londonezii vor încasa 900.000.000 £.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chelseaechipament chelseaechipament fcsbal treilea echipament chelsea 

viewscnt
Articole similare