Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Veste excelentă pentru Bogdan Andone! Patru jucători au revenit la antrenamentele FCSB. Joacă şi cu Milsami?

FOTO | Veste excelentă pentru Bogdan Andone! Patru jucători au revenit la antrenamentele FCSB. Joacă şi cu Milsami?galerie foto

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a fost nevoit să pregătească echipa în cantonamentul de la Braşov fără unii dintre cei mai buni jucători din lot. FCSB a avut patru jucători la naţionala U21, iar aceştia au reluat azi pregătirea alături de roş-albaştri

Andrei Vlad, Florinel Coman, Dennis Man şi Dragoş Nedelcu s-au întors, sâmbătă, la şedinţele de pregătire de la FCSB. Fotbaliştii au fost prezenţi cu naţionala de tineret la EURO 2019.

Andrei Vlad, Florinel Coman, Dragoş Nedelcu şi Dennis Man au efectuat sâmbătă primul antrenament alături de colegii lor în acest sezon”, este anunţul celor de la FCSB. Jucătorii au avut câteva zile de vacanţă pentru a-şi reîncărca bateriile, iar acum se pregătesc pentru prima dată sub comanda lui Bogdan Andone.

FCSB va debuta, joi, în Europa League, în faţa celor de la Milsami, în timp ce duminică, 14 iulie, echipa va juca primul meci din noul sezon al Ligii I, cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fcsbu21 

viewscnt
Articole similare