Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Veste proastă pentru tânăra dezbrăcată care a întrerupt finala Ligii Campionilor! I-a fost şters contul de Instagram! Care e motivul

FOTO | Veste proastă pentru tânăra dezbrăcată care a întrerupt finala Ligii Campionilor! I-a fost şters contul de Instagram! Care e motivulgalerie foto
Comentarii

Kinsey Wolanski a devenit celebră în toată lumea după ce a intrat pe teren într-o ţinută extrem de sexy la finala Ligii Campionilor, dar tânăra cu forme generoase a ajuns să-şi regrete gestul.

Contul său de Instagram ajunsese la aproape 2.000.000 de urmăritori, după ce Kinsey a intrat pe teren în timpul finalei de la Madrid, dar deţinătorii platformei au decis să-i închidă contul.

VEZI AICI O GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU KINSEY WOLANSKI

Motivul? Tânăra a promovat un site de filme pentru adulţi, iar acest lucru este într-o totală opoziţie cu regulile celebrei platforme de socializare. Mai mult, până să-i fie închis contul, Kinsey a postat mai multe instastory-uri în care şi-a ţinut la curent fanii cu ce s-a întâmplat în orele în care a fost reţinută, imediat după ce a intrat pe teren.

Afla mai multe despre: kinsey wolanskichampions league 

viewscnt
Articole similare