Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO + VIDEO | 2018, un an extrem de agitat pentru Maradona! L-a atacat pe Trump, a fost aproape de moarte în Rusia, iar acum antrenează în patria drogurilor

FOTO + VIDEO | 2018, un an extrem de agitat pentru Maradona! L-a atacat pe Trump, a fost aproape de moarte în Rusia, iar acum antrenează în patria drogurilorgalerie foto
Comentarii

Diego Armando Maradona a trăit la maximum fiecare zi din 2018. Considerat de mulţi drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile, Maradona a avut un an în care a făcut absolut tot.

Azi, pe 30 octombrie, Maradona împlineşte 58 de ani. La fel ca şi până acum, a trăit fix aşa cum şi-a dorit, a ţinut cont prea puţin de reguli şi a spus întotdeauna ce a gândit. Mai mereu, indiferent de acţiuni, lumea l-a iertat. Pentru că el e D10S.

A renunţat la antrenorat, l-a acuzat în termeni duri pe Donald Trump, l-a taxat pe Messi, a fost acuzat că s-a drogat şi a oferit scene şocante la Campionatul Mondial din Rusia, a fost preşedinte la Dinamo Brest, iar acum, pe final de an, s-a reapucat de antrenorat.

Maradona, în momentul în care primea îngrijiri medicale după un meci de la CM 2018.

Maradona e tehnicianul celor de la Dorados, echipă din eşalonul secund mexican. A avut mari probleme cu drogurile, iar acum antrenează o echipă aflată într-un oraş unde mai mulţi traficanţi îşi au bazele.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maradonacm 2018brestdorados,  

viewscnt
Articole similare