Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | A înscris, dar riscă o suspendare drastică! Gestul neobservat de arbitru: Florin Andone şi-a umplut de sânge un adversar

FOTO & VIDEO | A înscris, dar riscă o suspendare drastică! Gestul neobservat de arbitru: Florin Andone şi-a umplut de sânge un adversargalerie foto
Comentarii

Atacantul Florin Andone (25 de ani) a înscris un gol crucial pentru Brighton, miercuri seară, dar riscă să fie suspendat de Federaţia Engleză de Fotbal, anunţă Daily Mail.

Internaţionalul român a restabilit egalitatea în minutul 82 al meciului cu West Bromwich Albion, în cea de-a doua manşă a meciului cu West Bromwich Albion, din turul al patrulea al Cupei Angliei. Asta după ce Florin Andone a evitat o eliminare în prima repriză.

La un duel aerian, Andone l-a lovit cu cotul în bărbie Sam Field şi a stârnit un val de reacţii pe Twitter, întrucât gestul său nu a fost observat de arbitru. Mulţi dintre internauţi au considerat că atacantul lui Brighton ar fi trebuit eliminat, însă au existat şi persoane care i-au luat apărarea românului, considerând că poziţia lui Andone a fost una firească şi că nu a intenţionat să-şi lovească adversarul.

Totuşi, tabloidul Daily Mail îl acuză joi pe atacantul român că "ar trebui să primească trei meciuri de suspendare", iar jurnaliştii englezi susţin că incidentul va fi judecat cu proba video.

În tur, cele două echipe au remizat, scor 0-0, astfel că partida a intrat în prelungiri. Până la urmă, golul lui Florin Andone s-a dovedit extrem de important. Meciul a intrat astfel în prelungiri, unde Brighton s-a impus cu 3-1, prin golurile lui Murray (104, 116).

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andone 

viewscnt
Articole similare