Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | A lăsat handbalul şi face senzaţie pe Instagram. Atenţie, imagini TOO HOT cu cea mai frumoasă sportivă de la noi

FOTO & VIDEO | A lăsat handbalul şi face senzaţie pe Instagram. Atenţie, imagini TOO HOT cu cea mai frumoasă sportivă de la noigalerie foto

Diverse

Comentarii

Handbalista Corina Biriş, considerată una dintre cele mai frumoase sportive nu doar din România, ci şi din lume, şi-a răsfăţat urmăritorii cu o postare de pe Instagram.

Fosta jucătoare de la U Cluj, în vârstă de 22 de ani, nu mai figurează în lotul vreunei echipe de o bună bucată de timp şi pare să fi lăsat handbalul pentru a deveni "model de Instagram", acolo unde are mai mult succes.

Deşi a fost componentă a loturilor de juniori şi tineret ale României, Corina Biriş nu a confirmat aşteptările. Ea a devenit celebra graţie frumuseţii sale, în 2018 fiind inclusă în topul celor mai frumoase sportive din întreaga lume.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CORDOŞ•CORINA (@biriscorina) on

 

Corina Biriş are aproape 27.000 de urmăritori pe Instagram, cifră care îi conferă statutul de influencer. Iar urmăritorii Corinei au ce vedea. Frumoasa sportivă pozează sexy ori de câte ori are ocazia şi îşi răsfaţă fanii.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: corina biris 

viewscnt
Articole similare