Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO VIDEO | Academia Rapid a câştigat clar derby-ul cu CSA Steaua. Incidente grave în tribune, bătăi între suporteri

FOTO VIDEO | Academia Rapid a câştigat clar derby-ul cu CSA Steaua. Incidente grave în tribune, bătăi între suporterigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a câştigat categoric derby-ul cu CSA Steaua de pe Arena Naţională, scor 3-1, dar confruntarea de pe teren a fost umbrită de scenele şocante din tribune. Suporterii roş-albaştrilor au provocat mai multe bătăi pe stadion.

La partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid au asistat, oficial, 36.700 spectatori! Cifra a fost anunţată de crainicul partidei de pe Arena Naţională, acelaşi care anunţase, cu câteva minute înainte, doar 26.000 de oameni pe stadion.

S-a jucat fotbal puţin în derby-ul CSA Steaua - Academia Rapid, dar s-au dat mulţi pumni în tribune. Giuleştenii, mult mai experimentaţi, au condus jocul fără absolut nicio problemă, iar Niculae, Maftei şi compania şi-au respectat statutul de favoriţi.

Oprit în mai multe rânduri, meciul s-a ”aprins” şi pe teren pe finalul primei reprize. Niculae a deschis scorul în minutul 41, dar la pauză a fost egalitate, după ce Predescu a făcut 1-1 din penalty. Repriza a doua a venit cu aceleaşi bătăi în tribune, dar şi cu goluri în poarta steliştilor.

Burlacu a profitat de o gafă incredibilă a goalkeeperului de la CSA şi a făcut 2-1 în minutul 53, pentru ca scorul final să fie stabilit încă din minutul 60, după reuşita lui Vlada. 3-1 pentru Academia Rapid care face un pas extrem de important spre promovare şi trage un semnal de alarmă în rândul fotbaliştilor care reprezintă Clubul Sportiv al Armatei.

CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID 1-3 (Predescu 45+7 / Niculae 41, Burlacu 53, Vlada 60)

Min. 60: GOOOL RAPID! Giuleştenii se desprind în derby-ul de pe Arena Naţională, după golul lui Vlada.

Min. 53: GOOOL RAPID! Burlacu înscrie după o gafă uriaşă a portarului de la CSA.

Min. 45+7: GOOOL STEAUA! Predescu marchează din penalty

Min. 41: GOOOL RAPID! Daniel Niculae deschide scorul, cu o reluare din şase metri

BĂTAIE GENERALĂ pe Arena Naţională! Mai mulţi suporteri au fost evacuaţi! Meciul a fost oprit aproape zece minute.

Mai mulţi oameni din galeria steliştilor au dat startul unei bătăi în toată regula pe stadion. Mai mulţi copii au fost scoşi din stadion. Jandarmii au intervenit în forţă.

Min. 1: A început partida. Sunt peste 30.000 de oameni la meci. Galeriile au făcut spectacol


UPDATE 19:00 | Cu 45 de minute înainte de startul partidei, din informaţiile oferite de gazde, se pare că s-au vândut în jur de 40.000 de bilete

UPDATE 18:50 | Ştefan Iovan, înainte de derby-ul de pe Arena Naţională: ”Mă aşteptam o astfel de atmosferă”

UPDATE 18:45 | Galeria Rapidului a afişat deja o parte din mesajul din această seară: ”A noastră nebunie vişinie cea mai frumoasă din întreaga Românie

UPDATE 18:40 | Oficialii de la CSA Steaua au adus Cupa Campionilor Europeni pe Arena Naţională.

UPDATE 18:30 | Rapidiştii au umplut deja primul inel din peluză! Suporterii steliştilor încă se lasă aşteptaţi.

UPDATE 18:00 | Galeria rapidistă face ultimele pregătiri pentru coregrafia de pe Arena Naţională

UPDATE 17:30 | Rapidiştii fac show la Piaţa Iancului. Urmează să intre pe stadion în scurt timp

UPDATE 17:15 | Peluza Sud se îndreaptă spre Arena Naţională. Imagini cu nucleul dur al galeriei steliştilor din zona Unirii.

UPDATE 16:35 | Restricţii de circulaţie în zona Arenei Naţionale

UPDATE 16:20 | Târziu în noapte, printre fanii celor de la CSA Steaua circula un filmuleţ cu coregrafia pe care rivalii de la Academia Rapid o pregătesc pentru meciul de pe Arena Naţională. Giuleştenii i-au desenat pe Pancu, Niculae, Maftei sau Voicu pe o pânză uriaşă şi vor umple de steguleţe întreaga peluză a stadionului.


Confruntarea de sâmbătă promite să umple tribunele Arenei Naţionale - peste 40.000 de fani sunt aşteptaţi. Meciul poate decide în mare măsură cine va promova, pentru că cele două echipe nu prea fac paşi greşiţi. Cifrele spun totul!

Steaua - Rapid

Roş-albaştrii sunt pe locul secund în campionat, la două puncte în urma giuleştenilor, dar şi cu un meci în minus disputat. Echipa din Ghencea este neînvinsă în acest sezon, în care a înregistrat 17 victorii şi trei remize. Echipa antrenată de Ion Ion a marcat nu mai puţin de 115 goluri în cele 20 de etape scurse până acum şi a primit doar cinci. Media roş-albaştrilor este de aproape şase goluri marcate pe meci.Cea mai mare victorie a steliştilor în acest sezon a fost succesul cu 15-0 în faţa celor de la Prograsul, în etapa a doua a sezonului.

Steaua - Rapid 

Giuleştenii nu au pierdut niciun meci pe teren în acest sezon, dar le-a fost luate trei puncte la masa verde . In meciul cu AS Tricolor, pentru că au folosit un jucător fără drept de joc. Fără depunctare, rapidiştii ar fi avut avans de cinci puncte în clasament. Echipa lui Constantin Shumacher are cel mai bun atac din Liga a 4-a, cu 122 de goluri marcate în 21 de meciuri. O medie aşadar tot de aproape şase goluri marcate pe meci, dar puţin mai bună decât a steliştilor. Cel mai mare scor realizat de rapidişti în acest sezon a fost 26-1 cu AFC Venus. De asemenea, a mai fost un 18-0 cu AS Termo.Rapidişttii nu au primit gol în 15 din cele 21 de meciuri disputate.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: rapidcsa steaualiga 4derbyarena nationala 

viewscnt
Articole similare