Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Au luat cina cu un campion mondial. Gestul incredibil făcut de Kante după ce a pierdut trenul spre Paris

FOTO & VIDEO | Au luat cina cu un campion mondial. Gestul incredibil făcut de Kante după ce a pierdut trenul spre Paris

Chelsea

Comentarii

Într-o lume a fotbalului plină de aroganţă, există N'Golo Kante care demonstrează tuturor că poţi rămâne modest şi când ajungi pe cele mai înalte culmi. Ultimul gest al campionului mondial arată clar de ce este considerat de microbişti unul dintre cei mai simpatici fotbalişti.

Chelsea a învins sâmbătă, 4-1, pe Cardiff, iar după meci, N'Golo Kante avea de gând să plece acasă, la Paris, dar lucrurile nu au stat chiar aşa. Francezul a pierdut trenul de la Londra spre Paris şi a căutat pe Google cea mai apropiată moschee pentru a lua parte la rugăciuni. Acolo a întâlnit un grup de persoane care l-au invitat pe timidul mijlocaş de la Chelsea la ei acasă, pentru a lua cina. 

A mâncat orez şi curry, iar după masă s-a uitat la emisiunea de fotbal "Match of the Day", unde a fost analizat chiar şi meciul în care a jucat. Cel care l-a găzduit pe francez a făcut şi câteva dezvăluiri din dialogul purtat cu jucătorul. Fiind un fan al lui Liverpool, l-a rugat să vină să joace pentru "cormorani", iar francezul, glumind, a spus că se gândeşte la această posibilitate. 

Kante a mai spus că Messi este cel mai bun jucător împotriva căruia a jucat, iar Zidane este cel mai bun alături de care a jucat. 

Afla mai multe despre: ngolo kantefotbalistfrantacampion mondialgest incredibil 

viewscnt
Articole similare