Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO Care este legătura între Halep şi creatorul de modă, Virgil Abloh? Simona a făcut show pe aeroport!

FOTO&VIDEO Care este legătura între Halep şi creatorul de modă, Virgil Abloh? Simona a făcut show pe aeroport!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a făcut senzaţie astăzi pe aeroportul Otopeni la plecarea delegaţiei României spre Ostrava, pentru întâlnirea cu Cehia din Fed Cup.

Jucătoarea numărul 3 WTA a purtat o pereche de pantofi realizaţi de firma Virgil Abloh care costă în jur de 500 de euro şi sunt incluşi în catalog la colecţia primăvară-vară 2019. 
 
De culoare neagră şi cu sireturi albastre şi o etichetă roşie, Simona şi-a arătat încă o dată simpatia pentru culorile vicecampioanei României, echipă cu care simpatizează şi la meciurile căreia a dat lovitura de start, pe vremea când FCSB juca pe Ghencea. 
 
Întâlnirea Cehia – România este programată în 9 şi 10 februarie, la Ostrava, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei.
 
 
Nu este singura care a făcut senzaţie în ultimele zile cu încălţările! Dan Alexa a afişat, la meciul cu FCSB, o ţinută all black. Ghetele au fost însă piesa de rezistenţă. Antrenorul Călăraşiului a atras toate privirile, în special datorită şireturilor pe care le-a ales.  Pentru meciul cu FCSB, Dan Alexa a ales firma Dsquared2. Ghetele costă 1000 de euro şi vin la pachet cu şireturi roş-albastre.
 
 

Afla mai multe despre: simona halepmodatenis 

viewscnt
Articole similare