Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO + VIDEO | Cea mai sexy fană a Fiorentinei s-a revoltat! Motivul supărării Melissei Satta. Soţia lui Boateng a dezvăluit episodul petrecut la meciul cu Inter

FOTO + VIDEO | Cea mai sexy fană a Fiorentinei s-a revoltat! Motivul supărării Melissei Satta. Soţia lui Boateng a dezvăluit episodul petrecut la meciul cu Inter galerie foto

Special

Comentarii

Frumoasa italiancă s-a luat chiar de suporterii Viola, după ce o parte dintre ei au avut o reacţie deplasată la adresa unui puşti aflat în tribune. Scenele revoltătoare au făcut-o pe italiancă să ia măsuri.

Acesta se afla în tribunele de pe Artemio Franchi însoţit de tatăl său. Iar puştiul a fost blamat pentru că s-a bucurat de reuşita secundă a celor de la Inter, anulată ulteior după consultarea VAR. Mai mulţi fani ai Fiorentinei l-au agresat verbal, iar câţiva oficiali ai Fiorentinei au trebuit să îl scoată de de acolo pentru a scăpa de furia fanilor gazdelor.

Melissa a povestit întâmplarea pe reţelele de socializare, acolo unde s-a declarat revoltată pentru tratamentul la care a fost supus copilul de 10 ani. Modelul este de jumătate de an la Florenţa alături de soţul ei, Kevin Prince Boateng, care în vară a lăsat Barcelona pentru o reîntoarcere în Italia. 

Cei doi formează un cupu de la sfârşitul anului 2011, iar în urmă cu trei ani au făcut nunta. În trecut, vedeta de televiziune a mai avut relaţii şi cu alte nume mari ale sportului şi nu numai. Timp de cinci ani a fost iubita lui Christian Vieri, iar o aventură cu vedeta NBA, Kobe Bryant, a dus la divorţul baschetbalistului de soţia sa de la acea vreme.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: melissa sattakevin prince boatengfiorentinaintercopil 

viewscnt
Articole similare