Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Chivu, la cumpărături cu masca pe faţă. A găsit cu greu ce şi-a dorit: "Unde este!?" Cum se distrează cu fetele sale în casă

FOTO & VIDEO | Chivu, la cumpărături cu masca pe faţă. A găsit cu greu ce şi-a dorit: "Unde este!?" Cum se distrează cu fetele sale în casăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Cristi Chivu (39 de ani) a mers la cumpărături într-un supermarket din Milano, acolo unde locuieşte cu familia sa. Fostul căpitan al naţionalei n-a uitat să foloseacă masca de protecţie atunci când a ieşit din casă. Italia e una dintre ţările cele mai afectate, iar autorităţile au indicat autoizolarea pentru evitarea răspândirii viruslui COVID-19.

La cumpărături, Chivu a avut dificultăţi în a găsi iaurtul pe care dorea să-l cumpere. În Italia, după răspândirea extrem de rapidă a Coronavirusului, se merge la cumpărături o dată pe săptămână şi se intră în magazin doar câte cinci persoane odată.

Se distrează în casă cu fetele sale

Când nu iese la cumpărături, Chivu se distrează alături de fetele sale în casă, în Italia, după izbucnirea pandemiei de Coronavirus. Pentru că nu poate ieşi din casă decât în situaţii ce impun neapărat acest lucru, Cristi Chivu are grijă ca fetele sale să nu se plictisească. Fostul căpitan al naţionalei şi cele două fete au descoperit un joc pe consolă în care îşi exersează mişcările de dans.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristi chivu 

viewscnt
Articole similare