Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO Cosmin Contra, în tribune la Bayern-Chelsea. Fostul selecţioner a imortalizat momentul şi l-a distribuit pe Instagram

FOTO & VIDEO Cosmin Contra, în tribune la Bayern-Chelsea. Fostul selecţioner a imortalizat momentul şi l-a distribuit pe Instagram
Comentarii

Cosmin Contra, fostul selecţioner al României, urmăreşte cu interes returul din optimile Ligii Campionilor dintre Bayern şi Chelsea.

Cosmin Contra este prezent pe Allianz Arena pentru a vedea live meciul. Formaţia bavareză s-a impus cu 0-3 în tur, pe terenul lui Chelsea, şi este mare favorită să ajungă în sferturile celei mai importante competiţii intercluburi din lume.

Contra este atât de încântat de meci încât a ţinut să le împărtăşească urmăritorilor săi de pe Instagram un video de pe stadionul lui Bayern Munchen, cu cele două echipe la mijlocul terenului, în timp ce se auzea imnul Ligii Campionilor.

Fostul selecţioner a asistat aseară şi la eliminarea lui Cristiano Ronaldo din aceeaşi competiţie, fiind spectator la partida dintre Juventus şi Lyon, scor 2-1 (0-1 în tur).

”Aseară am fost la Juventus-Lyon. Azi la Bayern-Chelsea. 2 zile intense de Champions.”, a scris Contra pe Instagram.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aseara am fost la Juventus-Lyon. Azi la Bayern-Chelsea. 2 zile intense de Champions.

O postare distribuită de Cosmin Gurita (@cosmin2contra) pe

 

 

Aug 8, 2020 la 12:50 PDT

 

 

Afla mai multe despre: cosmin contrabayernchelsea 

viewscnt
Articole similare