Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO Cristiano Ronaldo, primele imagini în tricoul lui Manchester United

FOTO & VIDEO Cristiano Ronaldo, primele imagini în tricoul lui Manchester United
galerie foto

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo s-a pozat în premieră în tricoul lui Manchester United, anunţă site-ul oficial al clubului.

Manchester United a anunţat că super starul portughez, Cristiano Ronaldo, a revenit ”acasă”. Marţi seara, Ronaldo a apărut în premieră în tricoul lui Manchester United, chiar pe site-ul oficial al clubului britanic.

 

 

Cristiano Ronaldo a postat un mesaj prin care şi-a anunţat dorinţa de a îmbrăca din nou tricoul formaţiei de pe Old Trafford: ”Istoria se va rescrie. Este un club care a avut mereu un loc special în inima mea şi am fost copleşit de mesajele primite după anunţul de vineri. Abia aştept să joc din nou pe Old Trafford, în faţa unui stadion plin şi să revăd fanii. Abia aştept să mă alătur echipei după meciurile internaţionale şi sper că vom avea un sezon reuşit” a anunţat super starul portughez.

Cristiano Ronaldo a plecat, vineri, de la Juventus, unde juca din 2018. El revine la Manchester United, unde a mai jucat în perioada 2003/2009 şi a marcat 118 goluri în 292 de meciuri.

United a plătit 15 milioane de euro, la care s-ar putea adăuga 8 milioane de euro, pentru transferul portughezului, suma neincluzând şi salariul fotbalistului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester united 

viewscnt
Articole similare