Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Dinamo şi-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. "E făcut de la 0!" Cum au fost integraţi câinii de pe emblemă

FOTO & VIDEO | Dinamo şi-a prezentat echipamentul pentru noul sezon. "E făcut de la 0!" Cum au fost integraţi câinii de pe emblemăgalerie foto

Superliga

Comentarii

Dinamo abordează sezonul 2018-2019 al Ligii 1 cu echipamente noi realizate de sponsorul tehnic Macron.

Firma din Italia le-a pus la dispoziţie roş-albilor trei echipamente, pentru acasă (roşu), deplasare (alb) şi un al treliea echipament negru, variantă la care trupa din Ştefan cel Mare a apelat în mai multe rânduri în ultimele sezoane.

Pe echipamentul negru au fost integraţi, în zona abdomenului şi cei doi câini de pe emblema câinilor.

"Este un echipament foarte frumos, sper să ne ridicăm la nivelul acestui echipament şi al acestor suporteri. Am văzut foarte multă lume aici la eveniment, sper ca duminică să vina în număr mare la stadion şi să ne încurajeze.

Primul meci îl avem cu cei de la Voluntari, apoi ne gândim la cel de-al doilea meci.

Valoare echipei nu o vom vedea după primele două meciuri, cred că a 8-a, a 9-a etapa, aşa aş putea să va spun mai multe
", a declarat Dan Nistor.

 

GALERIE FOTO

Echipamentele pentru sezonul 2018-2019 se doresc a fi unele aniversare, care să marcheze împlinirea a 70 de ani de la înfiintarea clubului Dinamo.

Ionel Dănciulescu, Florin Bratu şi Cristi Hîldan au fost prezenţi la evenimentul în care dinamoviştii şi-au prezentat echipamentul, alături de jucătorii Dan Nistor, Robert Moldoveanu, Giorgios Katsikas şi Jaime Penedo.



Pe noile echipamente apare în continuare chipul lui Cătălin Hîldan, în dreapta emblemei, dar şi sloganul "Doar Dinamo Bucureşti".

"Echipamentul a fost facut de la 0 si am putut sa integram foarte multe elemente din istoria acestui club. O sa vedeti anul infiintarii, chipul Unicului Capitan si sloganul lui Catalin Hîldan, 'haideţi să le arătăm astora cine e Dinamo', a declarat directorul general Ionel Danciulescu.

Tricourile de joc vor pot fi achiziţionate deja de suporteri cu suma de 230 de lei, de pe site-ul oficial.

Vezi în galeria foto mai multe imagini cu noul echipament al lui Dinamo


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dinamoechipamentechipament nou dinamomacron dinamo 

viewscnt
Articole similare