Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Fotbalul s-a oprit şi la Dubai. Dar antrenamentele continuă! Florin Tene: "Nu s-au schimbat foarte multe. E linişte şi viaţa decurge normal"

FOTO & VIDEO | Fotbalul s-a oprit şi la Dubai. Dar antrenamentele continuă! Florin Tene: "Nu s-au schimbat foarte multe. E linişte şi viaţa decurge normal"galerie foto

Campionate

Comentarii

140 de cazuri de coronavirus au fost, până acum, raportate la Dubai, iar de două zile nu a mai apărut nicio infectare cu temutul virus. Iar veştile bune pentru românii de la Al Wasl nu se opresc aici.

Nu se joacă, oficial, fotbal, dar antrenamentele îşi continuă cursul firesc. Laurenţiu Reghecampf îi cheamă pe jucători la teren în fiecare zi, în grupe de câte 15. Campionatul a fost întrerupt pentru 30 de zile, iar şcolile şi obiectivele turistice au fost închise că măsură de precauţie. Nu se mai acordă nici vize de intrare în ţară.

"Pentru noi nu s-au schimbat foarte multe, ne antrenăm în grupe, suntem monitorizaţi înainte de fiecare şedinţa de pregătire de către medicul echipei, iar clubul a luat toate măsurile în ceea ce priveşte igienă vestiarelor şi a spaţiilor în care ne desfăşurăm activitatea. Sunt oprite toate competiţiile, dar atmosfera la echipa şi la club este una foarte bună. Deocamdată e linişte şi viaţa decurge relativ normal. Panica nu şi-a găsit locul printre noi", spune Florin Tene, antrenorul cu portarii de la Al Wasl.

De la începerea campionatului, Tene nu a mai ajuns în ţară. Şi nu ştie nici când o va face: "Nu am avut pauză între tur şi retur, însă mă bucur de prezenţa familiei alături de mine".



După 19 etape, Al Wasl este pe 7 în campionatul din Emiratele Arabe Unite, la 7 puncte de podium. Pe 13 martie a avut ultimul meci oficial, cu Hatta, câştigat cu scorul de 3-2.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florin teneal walslaurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare