Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Gafă incredibilă a unei televiziuni din Franţa! Sosia lui Messi a apărut la TV în locul starului argentinian. Cum a fost posibil

FOTO & VIDEO | Gafă incredibilă a unei televiziuni din Franţa! Sosia lui Messi a apărut la TV în locul starului argentinian. Cum a fost posibil

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi (32 de ani) este unul dintre cele mai cunoscute persoane din lume, dar o televiziune din Franţa a făcut o gafă amuzantă. Francezii de la M6 au folosit o poză cu sosia starului argentinian de la FC Barcelona într-o ştire despre cum starurile din sport donează în lupta medicilor din toată lumea contra Coronavirusul.

Câştigător a şase Baloane de Aur, performanţă unică în istoria fotbalului, Leo Messi nu e atât de uşor de recunoscut pe cât se credea. Asta dacă ne luăm după o gafă amuzantă făcută de televiziunea M6 din Franţa. Jurnaliştii din "Hexagon" au promovat la TV o ştire în care evidenţiau cum sportivii de referinţă din lume ajută medicii cu donaţii în lupta contra Coronavirusului.

Doar că n-au ales bine poza cu Messi. În fotomontajul realizat de M6, lângă Federer apare iranianul Reza Parastesh, cunoscut ca şi Messi al Iranului pentru faptul că seama izbitor de bine cu starul argentinian de pe Camp Nou.

Marca a scris anul trecut despre sosia lui Messi că se folosea de aspectul asemănător cu cel al lui Messi pentru a convinge femeile să intreţină relaţii sexuale cu el, ştire dezminţită iranianul Reza Parastesh.

Afla mai multe despre: leo messigafatvfoto 

viewscnt
Articole similare