Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | George Puşcaş, decisiv pentru Reading: gol şi assist pentru atacantul român! "Puşki", omul meciului!

FOTO & VIDEO | George Puşcaş, decisiv pentru Reading: gol şi assist pentru atacantul român! "Puşki", omul meciului!

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş (23 de ani) a fost decisiv pentru Reading în meciul cu Barnsley, din etapa a 36-a din liga a doua engleză. Atacantul român a marcat şi a dat o pasă de gol.

UPDATE | George Puşcaş, omul meciului! Reading a posta pe contul său de Twitter o fotografie cu atacantul român ţinând în mână şampania pe care jucătorii o primesc ca trofeu pentru omul meciului.


"Puşki" şi-a început recitalul în minutul 18 al partidei de pe teren propriu, cu un assist pentru Yakou Meite, care a deschis scorul. Apoi, în minutul 60, George Puşcaş a scăpat spre poartă cu adversari în spate, a plecat lansat şi s-a mai oprit doar să se bucure cu fanii. Atacantul l-a executat pe portarul advers cu un şut cu efect, la colţul lung. Puşcaş a sărbătorit reuşita alături de suporterii de pe Madesjki Stadium.

Românul a ajuns la al zecelea său gol în acest sezon pentru Reading, după ce englezii l-au cumpărat în vara lui 2019 de la Inter. În plus, Puşcaş şi-a trecut în cont şi o pasă de gol, în 31 de meciuri jucate pentru Reading în toate competiţiile acestui sezon.

  • 8 milioane de euro a plătit Reading pentru transferul lui George Puşcaş în vara lui 2019
  • 2024 este anul în care expiră contractul lui Puşcaş cu Reading

În prezent, specialiştii de la transfermarkt.com îi oferă de o cotă de piaţă de şase milioane de euro lui George Puşcaş, =românul care a fost inclus în echipa ideală a turneului Euro 2019 U21. România a ajuns până în semifinale, iar Puşcaş a fost unul dintre golgheterii echipei antrenate atunci de Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: george puscasreadinggolvideo 

viewscnt
Articole similare