Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO | Grafica specială Telekom Sport a elucidat cea mai complicată fază a etapei. Pleşca a recunoscut: "Da, a fost gol la Gorobsov!"

FOTO&VIDEO | Grafica specială Telekom Sport a elucidat cea mai complicată fază a etapei. Pleşca a recunoscut: "Da, a fost gol la Gorobsov!"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gorobsov a marcat un gol din lovitură liberă cu Gaz Metan, dar arbitrul George Găman a considerat că mingea n-a depăşit linia porţii, deşi pe reluări s-a văzut clar că acest lucru s-a întâmplat, şi a lăsat jocul să continue.

"Am vorbit cu Pleşca şi mi-a spus că mingea a trecut linia porţii, dar asta e dacă arbitrul n-a văzut. A fost un meci greu, de luptă. Am fost plecat un an şi acum am revenit, băieţii m-au primit bine", a declarat Gorobsov la Telekom Sport.

Şi portarul echipei Gaz Metan Mediaş, Răzvan Pleşca, a recunoscut că a fost gol la lovitură liberă executată de Gorobsov. "Da, recunosc, a fost gol. Nu mi-am dat seama atunci, nu m-am înţeles bine cu cei din zid. Dar am văzut reluările şi a fost gol", a declarat Pleşca.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a câştigat, scor 2-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania echipei Concordia Chiajna, în prima etapă a Ligii I. Aproape tot meciul s-a disputat pe o ploaie torenţială, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 90+3.

Afla mai multe despre: gaz metanchiajnagorobsovgoldecizie 

viewscnt
Articole similare