Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | "Lucescu, pleacă!". Fanii lui Dinamo Kiev, protest împotriva lui "Il Luce" la primul meci la care au avut acces pe stadion

FOTO & VIDEO | "Lucescu, pleacă!". Fanii lui Dinamo Kiev, protest împotriva lui "Il Luce" la primul meci la care au avut acces pe stadion
Comentarii

Fanii lui Dinamo Kiev n-au trecut peste furia numirii lui Mircea Lucescu (75 de ani) pe banca tehnică nici după calificarea în grupele Ligii Campionilor după o pauză de trei ani. Ultraşii ucraineni au afişat un banner anti-"Il Luce" la meciul cu Juventus.

La Kiev, fanii au avut voie să vină pe stadion la meciul Dinamo Kiev - Juventus în număr limitat, datorită legislaţiei din Ucraina. Prilej pentru fanii echipei din capitală să protesteze şi de pe stadion împotriva lui Mircea Lucescu. Ultraşii au contestat de la bun început numirea antrenorului român la Kiev, după ce a antrenat marea rivală, Şahtior.

La una dintre peluze, s-a putut observa, pe gard, un banner cu "Lucescu go away! (trad - Lucescu, pleacă!)", afişat de fanii lui Dinamo Kiev.

Ultraşii lui Dinamo Kiev l-au contestat pe Mircea Lucescu de la bun început

Dinamo Kiev a anunţat oficial, în iulie, numire alui Mircea Lucescu pe banca tehnică. Vestea nu le-a picat bine fanilor lui Dinamo, care au contestat încă din prima clipă numirea tehnicianului care a scris istorie la rivala Şahtior, pe care a pregătit-o din 2004 până în 2016. Ultraşii au cerut demisia tuturor celor care conduc clubul.

"Până în ultima clipă am vrut să credem că totul este o glumă. Acum, însă, conducerea clubului şi-a pierdut şi ultimele fărâme de bun simţ, onoare şi demnitate. Numirea unui antrenor de 74 de ani care a vorbit constant urât despre Dinamo e o flegmă în faţa fanilor. Rugăm toţi angajaţii clubului care mai au o fărâmă de demnitate să-şi dea demisia. Şi, fanilor care încă le pasă de Dinamo Kiev, continuaţi să ne urmăriţi, vom protesta în curând!", se arată în mesajul ultraşilor de la Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: mircea lucescufanidinamo kievbannerfotovideo 

viewscnt
Articole similare