Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO + VIDEO | Patronul lui PAOK, acuzat de terorism! A intrat cu pistolul pe teren şi i-a ameninţat pe cei de la AEK!

FOTO + VIDEO | Patronul lui PAOK, acuzat de terorism! A intrat cu pistolul pe teren şi i-a ameninţat pe cei de la AEK!
Comentarii

Meciul PAOK - AEK Atena a fost oprit în minutul 90+5 din cauza unei decizii a arbitrului. Varela a marcat pentru echipa lui Răzvan Lucescu, însă după câteva minute tuşierul i-a recomandat ”centralului” să revină asupra deciziei, ceea ce s-a şi întâmplat!

La scurt timp, patronul lui PAOK Ivan Savvidis a intrat pe teren şi a trimis echipa la vestiare, împotriva voinţei lui Răzvan Lucescu. Mai mult de atât, i-a ”alergat” şi pe arbitri! Asta în timp ce avea în posesia lui un pistol!

Cei de la AEK Atena au cerut ca meciul să nu se mai joace, considerând un act de terorism introducerea pe teren a unei arme de foc. Presa din Grecia relatează faptul că  Ivan Savvidis putea face un gest necugetat în acele momente de nervozitate, în plus, o altă persoană ar fi putut pune mâna pe armă...

Mai mult de atât, patronul lui PAOK s-a dus peste cei de la AEK la vestiare şi i-a ameninţat. Gruparea din Atena nu mai vrea să intre pe teren, iar PAOK ar putea pierde un nou meci la masa verde, după cel cu Olympiakos.

Afla mai multe despre: paokpatronpistol pe teren 

viewscnt
Articole similare