Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Pe picior de plecare de la CFR, Julio Baptista este din nou în vacanţă. Ce a postat jucător pe reţelele sociale

FOTO & VIDEO | Pe picior de plecare de la CFR, Julio Baptista este din nou în vacanţă. Ce a postat jucător pe reţelele socialegalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Julio Baptista pare să fie una dintre ţepele luate de CFR Cluj în vară şi este posibil ca echipa campioană să încerce desfacerea contractului său, dar acest lucru nu îl afectează pe brazilian, care şi-a permis o vacanţă odată cu pauza destinată meciurilor echipelor naţionale.

Baptista este în aceste momente la Madrid, acolo unde a trăit timp de trei ani, adică în perioada în care a fost jucător la Real. Jucătorul în vârstă de 37 de ani pare că nu este deranjat de zvonurile care îl dau dat afară de la campioana României. 

Fotbalistul s-a filmat, zâmbind, în timp ce se uita la televizor cu soţia sa, Silvia şi a ţinut să menţioneze locul în care se află. Mai târziu, Baptista a publicat o poză cu un dosar cu emblema Ligii Profesioniste Spaniole, La Liga, şi cu numele său pe el.

50,000 de euro este salariul pe care îl are Julio Baptista la CFR Cluj, cel mai mare din Liga 1. 

43 de minute a jucat fostul jucător de la Real Madrid, Arsenal sau AS Roma la CFR. 20 în Liga 1, în meciul cu Gaz Metan şi 23 în Europa League, cu Dudelange. 

Afla mai multe despre: julio baptistacfr clujvacantala ligamadrid 

viewscnt
Articole similare