Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO&VIDEO | Probleme serioase pentru Kubrat Pulev. Trebuie să meargă la cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale după ce a sărutat o jurnalistă

FOTO&VIDEO | Probleme serioase pentru Kubrat Pulev. Trebuie să meargă la cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale după ce a sărutat o jurnalistăgalerie foto

Box

Comentarii

Pulev a fost nevoit să se prezinte în faţa Comisiei sportive a statului California (CSAC) pentru a explica de ce a sărutat-o intempestiv pe gură pe o reporteriţă, după meciul câştigat prin KO în faţa românului Bogdan Dinu la Costa Mesa, în luna martie.

''Aş dori ca decizia luată să fie un moment de învăţătură pentru Pulev'', a spus preşedintele CSAC.

Suspendat după incident să mai lupte în California, lui Pulev i s-ar putea ridica pedeapsa dacă va achita o amendă şi va participa la acele cursuri până la sfârşitul lui iulie.

La finele lunii martie, după meciul cu Dinu, Pulev, 37 ani, a dat un interviu şi brusc a prins-o pe reportera Jennifer Ravalo de cap şi a sărutat-o pe buze, după ce aceasta l-a întrebat de un eventual meci cu Tyson Fury. Deşi bulgarul a susţinut că reportera este o prietenă, Ravalo a anunţat că va depune o plângere pentru acest incident ceea ce a şi făcut.

''M-am simţit incomodă şi frustrată pentru că Kubrat Pulev m-a tratat într-o asemenea manieră neprofesionistă. Nu am încurajat sau consimţit ca dl. Pulev să mă prindă de faţă, să mă sărute sau să mă prindă de spate. Eram acolo să acopăr un meci de box în calitate de jurnalist. Sărutarea unei femei pe gură fără consimţământul ei nu este un fapt acceptabil'', spunea Ravalo la scurt timp după incident.

''Greul'' Pulev, unul dintre cei mai populari sportivi din ţara sa, a refuzat să-şi ceară scuze pentru conduita lui: ''Această reporteră, Jenny, este de fapt o prietenă a mea şi după interviu am fost aşa de euforic că i-am dat un sărut. În acea noapte, ea mi s-a alăturat mie şi altor prieteni la o masă ca să sărbătorim succesul'', a spus atunci pugilistul bulgar. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kubrat pulev 

viewscnt
Articole similare