Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Scandal la Marseille! Fanii lui OM au incendiat baza de pregătire a echipei şi au încercat să intre peste jucători

FOTO & VIDEO | Scandal la Marseille! Fanii lui OM au incendiat baza de pregătire a echipei şi au încercat să intre peste jucători

Marseille

Comentarii

Incidente grave la Marseille. Fanii lui OM s-au săturat de rezultatele slabe din ultimele etape şi au mers peste jucători la baza de pregătire a clubului francez.

Fanii lui Olympqique Marseille au mers la baza de pregătire a echipei pentru a-i certa pe jucători pentru rezultatele slabe din ultima vreme şi au făcut un adevărat scandal. Ultraşii au incendiat mai multe zone de lângă baza de pregătire, inclusiv un copac, iar poliţia a intervenit pentru a calma spiritele.

Supoterii au aruncat cu torţe şi fumigene, iar fumul a alertat până şi pompierii, care au venit la bază. Poliţia a intervenit şi a arestat câteva persoane, careu au încercat să ajungă la jucători.

Incidentele au avut loc cu câteva ore înainte de meciul cu Rennes. Aproximativ 200 de suporteri au participat la această acţiune de protest.



Suporterii lui OM cer demisia antrenorului Andre Villas-Boas şi a preşedintelui clubului, Jacques-Henri Eyraud.

Afla mai multe despre: olympique marseillevideoscandalfani 

viewscnt
Articole similare