Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Superstarurile din WWE s-au pregătit de finala UEFA Champions League. Cum sunt împărţite taberele

FOTO & VIDEO | Superstarurile din WWE s-au pregătit de finala UEFA Champions League. Cum sunt împărţite taberele galerie foto

WWE

Comentarii

Finala UEFA Champions League se apropie cu paşi repezi, iar toţi ochii sunt pe Liverpool şi Tottenham, inclusiv cei din WWE.

Chiar dacă cei mai mulţi wrestleri din WWE sunt mai pasionaţi de fotbalul american sau de baseball, infuzia de wrestleri din Europa din ultimii ani a mărit numărul de fani ai "sportului rege" în WWE. 

Finala Ligii Campionilor, care va fi transmisă în direct la Telekom Sport pe 1 iunie, de la ora 22:00, va fi intens urmărită în vestiarul WWE. Cel mai mare simpatizant al lui Tottenham este chiar campionul Intercontinental Finn Balor. Superstarul născut în Irlanda nu a ratat nicio ocazie de a se poza în tricoul echipei antrenate de Mauricio Pochettino, iar recent chiar a vizitat noua arenă a lui Spurs. 

În trecut, alţi wrestleri celebrii s-au pozat în tricoul echipei londoneze. Este vorba despre John Cena, multiplu campion în WWE, dar şi despre Dave Batista, fostul wrestler care a devenit star la Hollywood în filme precum James Bond şi Avengers.

Tabăra "cormoranilor" va fi mult mai mică, singurii susţinători sunt foştii campioni la echipe din RAW şi SmackDown, Cesaro şi Sheamus. Irlandezul este un mare fan al celor de la Liverpool şi a vizitat în repetate rânduri Anfield Road, pozându-se şi cu trofeele UEFA Champions League. 

Până la finala UEFA Champions League, vineri şi duminică seară, EXCLUSIV la Telekom Sport, pot fi văzute ultimele show-uri RAW şi SmackDown înainte de PPV-ul Money in the Bank. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: uefa champions league 

viewscnt
Articole similare