Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Vrei să asişti la AS Roma - Barcelona, dar nu te lasă şeful? :) Cei de la AS Roma te ajută

FOTO | Vrei să asişti la AS Roma - Barcelona, dar nu te lasă şeful? :) Cei de la AS Roma te ajută
Comentarii

Un suporter francez al lui AS Roma le-a cerut celor din conducerea clubului italian să-i elibereze o scutire pe care să o prezinte la serviciu, deoarece vrea să asiste la meciul cu FC Barcelona, din sferturile Ligii Campionilor. Cei de la AS Roma i-au răspuns.

Un fan AS Roma vrea să asiste la AS Roma - FC Barcelona, dar este conştient că şeful său nu-l va învoi. Aşa că a apelat la conducerea clubului său favorit: ”Faceţi-mi o favoare şi vorbiţi cu şeful meu - nu mă va lăsa să vin la meciul cu FC Barcelona”, a fost mesajul suporterului. Într-un exerciţiu de imagine, italienii i-au răspuns şi i-au trimis o scutire:

”Dragă doamnă/domnule,

Vă rugăm să-i scuzaţi absenţa lui (spaţiu pentru nume) în ziua de miercuri, 10 aprilie. Nu se poate prezenta la muncă în această zi, deoarece mult iubitul nostru club întâlneşte Barcelona, în returul sferturilor Ligii Campionilor.



După cum o mare personalitate precum Bill Shankly a zis odată: 'Unii oameni cred că fotbalul este o chestiune de viaţă şi de moarte. Vă garantez că este mult mai important de atât', veţi înţelege mult mai uşor că nu este posibil pentru (spaţiu pentru nume) să piardă şansa de a fi e Stadio Olimpico pentru niciun motiv.

V-aş fi recunoscător dacă aţi putea ţine cont de asta şi aţi arăta înţelegere pentru aşa ceva”.

Afla mai multe despre: fc barcelonaas romaliga campionilorsuporteri 

viewscnt
Articole similare