Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Wesley Lopes, ce transformare! Ce mai face acum fostul atacant al lui FC Vaslui: ”Toată lumea a crezut că am murit” :)

FOTO | Wesley Lopes, ce transformare! Ce mai face acum fostul atacant al lui FC Vaslui: ”Toată lumea a crezut că am murit” :)galerie foto

Superliga

Comentarii

Wesley Lopes, cel mai bun marcator străin din Liga 1, s-a retras din fotbal şi se bucură acum de viaţă acasă la el, în Brazilia.

Wesley Lopes a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin Liga 1, dar şi printre cei mai iubiţi. În urmă cu aproape trei ani, mii de fani din România şi-au exprimat regretele, după ce în presa arabă a apărut zvonul că ar fi decedat. Din fericire, zvonul n-a fost confirmat. Acum, într-un interviu pentru ProSport, Wesley îşi aduce aminte cu amuzament de acel episod:

”Doamne fereşte! (râde cu poftă). Toată lumea credea că am murit atunci. În dimineaţa aceea, am primit telefoane de peste tot, din Columbia, din România, din Spania, din Portugalia. Chiar şi pe mama şi pe fratele meu i-au sunat oamenii să îi întrebe dacă este adevărat ce au scris ziarele... Stii cum am murit? Dormeam de tremura patul sub mine! Apoi am ieşit la bar cu prietenii, mi-am deschis o bere şi m-am amuzat de cele apărute”, a declarat Wesley pentru ProSport.

Acum, fostul atacant al lui FC Vaslui are 38 de ani, şi-a vopsit barba blondă, joacă footbvolley şi se distrează cu prietenii: ”Da, particip la turnee de fotbal pe plajă. Joc footvolley. Merg la plajă, mai alerg puţin. Cam aşa se desfăşoară zilele mele. Ah, am uitat: şi beau bere. (râde)”.

Afla mai multe despre: wesley lopesfc vaslui 

viewscnt
Articole similare