Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Wrestlingul uneşte inimi. Acestea sunt cele mai puternice cupluri din lume! Vezi AICI superstarurile care îşi au jumătatea în WWE

FOTO | Wrestlingul uneşte inimi. Acestea sunt cele mai puternice cupluri din lume! Vezi AICI superstarurile care îşi au jumătatea în WWEgalerie foto

WWE

Comentarii

Superstarurile din WWE sunt pe drumuri aproape 365 de zile pe an, astfel că formarea unui cuplu sau a unei familii este extrem de grea. Tocmai de aceea, puternicii din wrestling îşi găsesc sufletul pereche chiar la locul de muncă. Mai jos vă prezentăm o listă a cuplurilor din WWE. Multe dintre acestea vă vor surprinde, având în vedere că nu pe toate le puteţi vedea împreună şi pe TV.

Becky Lynch şi Seth Rollins
 
Campioana Raw-ului şi campionul Universal au surprins pe toată lumea în primăvara acestui an în momentul în care au anunţat că sunt un cuplu. Cei doi erau prieteni de mai bine de un an de zile, dar începând cu februarie 2019, Becky şi Seth au început să iasă împreună şi să formeze un cuplu.
 
 
Charlotte Flair şi Andrade 
 
Cea mai bună prietenă a lui Becky Lynch, dar şi cea mai mare rivală, Charlotte Flair şi-a găsit şi ea jumătatea la începutul acestui an. Fiica celebrului Ric Flair şi cea mai decorată femeie din istoria WWE, Charlotte pare să îşi fi găsit în sfârşit liniştea, după ce a trecut deja prin două divorţuri. Deşi este mai mic cu trei ani decât iubita lui, Andrade pare să se înţeleagă excelent cu Charlotte şi din câte se pare, cei doi au planuri măreţe pentru că s-au şi logodit. În trecut, Charlotte a mai avut un partener mexican, pe Alberto del Rio.
 
 
Carmella şi Corey Graves
 
Fosta campioană a SmackDown-ului şi comentatorul WWE au fost protagoniştii unui scandal imens la începutul anului. Graves este în proces de divorţ cu Amy Schneider, dar acest lucru nu îl împiedică să fie fericit alături de Mella. Fosta parteneră a lui Graves şi-a acuzat soţul de adulter, spunând că acesta a înşelat-o cu Mella, cea care este şi idolul unuia dintre cei trei copii ai lor. Corey a dezminţit însă acuzaţiile, negând că relaţia cu Mella ar fi început înainte ca el şi Amy Schneider să se fi separat. Carmella şi Corey au postat recent pe instagram primele lor poze împreună. Corey nu este primul iubit pe care îl are Mella în WWE. În trecut a fost iubita lui Big Cass, care nu mai este însă în companie. 
 
 
Stephanie McMahon şi Triple H
 
Probabil cel mai cunoscut şi mai puternic cuplul din WWE. De 14 ori campion mondial, Triple H a cunoscut-o în anul 2000 pe fiica şefului său, Vince McMahon. În 2003 s-au logodit, iar din 2005 sunt soţ şi soţie. Cei doi au împreună trei copii şi conduc compania sub aripa lui Mr. McMahon. Steph este CBO (Chief Brand Officer) în WWE în timp ce HHH este vicepreşedinte executiv şi se ocupă în special de pepiniera WWE-ului, NXT.
 
 
Kacy Catanzaro şi Ricochet
 
Cei doi s-au cunoscut chiar în pepiniera WWE-ului, NXT. Ricochet este în prezent campionul Statelor Unite, în timp ce iubita lui, fostă gimnastă şi participantă în show-ul Ninja Warrior, încearcă să ajungă şi ea în main roster.
 
 
Naomi şi Jimmy Uso
 
Cei doi s-au căsătorit în urmă cu cinci ani. Ca urmare a acestui mariaj, Naomi face şi ea parte din familia Anoa'i, renumită pentru arborele genealogic care a oferit numerosi wrestleri valoroşi cu origini samoano-americane, precum The Rock, Roman Reigns, The Usos, Yokozuna sau Umaga.
 
Maryse şi The Miz
 
După o lungă poveste de iubire, cei doi şi-au unit destinele în 2013, nunta religioasă având loc în Bahamas, pe 20 februrarie 2014. Începând cu luna martie a anului trecut, The It Couple are şi un copil, o fetiţă pe numele Monroe Sky Mizanin. Miz şi Maryse sunt protagoniştii show-ului TV Miz and Mrs, iar în septembrie 2019 aşteaptă naşterea celui de-al doilea copil. Datorită mariajului cu Miz, luptătoarea din Canada a primit în 2018 cetăţenie americană.
 
 
Zelina Vega şi Aleister Black 
 
Un cuplu mai puţin cunoscut din cauza faptului că, în SmackDown, Zelina Vega apare pe TV în calitate de manager al lui Andrade, în timp ce Aleister Black e mai degrabă un lup singuratic. Cu toate acestea, cei doi îşi petrec mult timp împreună în afara wrestlingului. Se antrenează împreună şi sunt pasionaţi de muzică rock sau heavy metal. Zelina şi Black s-au căsătorit în 2018.
 
 
Lana şi Rusev
 
Probabil cea mai simpatică pereche din WWE, Lana şi Rusev au demonstrat acest lucru şi în reality show-ul Total Divas. S-au căsătorit în 2016 şi niciodată nu şi-au ascuns viaţa intimă departe de ochii fanilor, lucru care se poate vedea şi din postările celor doi pe social media. Lana se înţelege însă greu cu Rusev atunci când joacă Real Madrid, bulgarul fiind un mare microbist şi un mare fan al echipei lui Zidane.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wwe 

viewscnt
Articole similare