Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Xavi, fotografiat pe aeroportul din Barcelona! Prima reacţie a "arhitectului" după ce s-a scris îl va înlocui pe Koeman

FOTO | Xavi, fotografiat pe aeroportul din Barcelona! Prima reacţie a "arhitectului" după ce s-a scris îl va înlocui pe Koeman

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (41 de ani), fostul fotbalist de legendă al Barcelonei şi actual antrenor la Al Sadd în Qatar, a fost fotografiat la revenirea în Catalonia, în Barcelona, pe aeroport. Totul în contextul în care se discută intens în presa din Spania că el ar putea fi înlocuitorul lui Ronald Koeman pe banca tehnică de pe Camp Nou, după modul dezastruos în care catalanii vor termina sezonul.

RAC1 a anunţat, după înfrângerea suferită de Barcelona contra Celtei Vigo (1-2, pe Camp Nou) că Joan Laporta şi şefii Barcelonei au decis în proporţie de 99% că Ronald Koeman nu va continua pe bancă şi în sezonul viitor, chiar dacă a câştigat Cupa Regelui. Xavi e varianta cea mai la îndemână, iar, luni, fostul mijlocaş al Barcelonei s-a întors în oraş pentru vacanţă.

Xavi a fost fotografiat pe aeroportul El Prat din Barcelona, la revenirea în oraşul unde a crescut, iar întoarcerea sa în Catalonia e speculată de presă ca o posibilă instalare a sa ca antrenor. Asta după ce, duminică, s-a spus că Xavi a discutat cu Laporta deja, printr-un apel video. Totuşi, Ronald Koeman nu va pleca de pe Camp Nou până la finalul sezonului, din care a mai rămas o etapă de disputat, iar catalanii nu mai au şanse la titlu.

Presa spaniolă a scris că Xavi a venit în Barcelona cu 22 de bagaje: "Nu ştiu nimic, am venit pentru vacanţă!", a spus Xavi la aterizarea pe aeroport, potrivit jurnalistului Victor Nahe. Xavi şi-a prelungit recent contractul cu Al Sadd, dar are o clauză inserată în înţelegerea cu qatarezii, conform căreia poate pleca liber dacă Barcelona îl doreşte ca antrenor. Xavi a plecat de la Barcelona la finalul sezonului 2014/2015, când încă era jucător activ.

Afla mai multe despre: barcelonaxaviantrenoraeroportfoto 

viewscnt
Articole similare