Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Zidane a oferit faza serii după El Clasico! A aşteptat cinci minute ca să-şi ia rămas bun de la Iniesta

FOTO | Zidane a oferit faza serii după El Clasico! A aşteptat cinci minute ca să-şi ia rămas bun de la Iniestagalerie foto

La Liga

Comentarii

La ultimul său derbi Barcelona - Real Madrid, Andres Iniesta a fost omagiat nu doar de coechipierii săi şi de fanii echipei catalane, ci şi de antrenorul marii rivale, Zinedine Zidane.

Conform Marca, tehnicianul francez a aşteptat cinci minute pe tuneulul de la vestiare pentru a-i oferi un mesaj de rămas bun şi o îmbrăţişare mijlocaşului ofensiv.

Camerele TV au surprins întâlnirea dintre Zidane şi omul despre care antrenorul francez a spus, la conferinţa premergătoare derbiului, că "nu este doar un simplu fotbalist". Mai mult, Zidane a afirmat zilele trecute că Iniesta ar fi meritat să câştige cel puţin un Balon de Aur.

În vârstă de 33 de ani, Iniesta este legitimat la FC Barcelona de când avea 12 ani. El are în palmares 31 de trofee cu echipa de pe Camp Nou. Potrivit presei spaniole, internaţionalul spaniol va semna un contract cu gruparea chineză Chongqing Dangdai Lifan pentru un salariu anual de 27 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: zidaneiniestaclasico 

viewscnt
Articole similare