Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotografia care face furori în Franţa! Bruno Genesio, antrenorul lui Olympique Lyon, are o sosie în Norvegia. ”Am crezut că e trucaj”

Fotografia care face furori în Franţa! Bruno Genesio, antrenorul lui Olympique Lyon, are o sosie în Norvegia. ”Am crezut că e trucaj”galerie foto

Fotbal

Comentarii

O asemănare între antrenorul echipei Olympique Lyon, Bruno Genesio, şi un crescător de reni din Norvegia face senzaţie în Franţa, începând de duminică, pe reţelele de socializare, informează Le Figaro.

Bruno Genesio a primit cu umor vestea existenţei unei sosii.

"Am crezut că a fost un trucaj. Este cu adevărat sosia mea, dar cu ceva kilograme în plus (n.r. - râde). Recunsc, este ciudat... O să-mi verific arborele genealogic, chiar dacă familia mea e în mare parte din sudul Italiei. Să mă întâlnesc cu el? De ce nu, e o ţară frumoasă. (...) Cred că este mai complicat să antrenezi o echipă de fotbal decât să creşti reni (n.r. - râzând)", a declarat tehnicianul francez, în vârstă de 52 de ani. 

Sosia antrenorului are tot 52 de ani, dar susţine că nu a auzit de Bruno Genesio, deşi a fost fotbalist, evoluând la echipe din liga a trei norvegiană.

"Nu am Twitter, dar mi s-a spus că a fost mult zgomot. O să-mi fac şi eu un cont. Am Instagram şi, de duminică, am 17 urmăritori francezi, este o nebunie", a declarat norvegianul, care conduce o mică firmă cu activitate turistică, în afară de a se ocupa de creşterea renilor.

El spune că nu ştie mai nimic despre actuala echipă a lui OL, dar urmărea cu atenţie formaţia în trecut, când era în prim-planul fotbalului european.

"Trebuie să recunosc că nu ştiu mare lucru despre echipa de azi. Dar îmi plăcea OL în trecut, în timpul campaniilor din Liga Campionilor", a adăugat el. 

 

Afla mai multe despre: bruno genesio 

viewscnt
Articole similare