Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Francezii nu se împacă cu eliminarea de la Euro! Peste 200 de mii de persoane au semnat o petiţie pentru rejucarea meciului cu Elveţia

Francezii nu se împacă cu eliminarea de la Euro! Peste 200 de mii de persoane au semnat o petiţie pentru rejucarea meciului cu Elveţia

EURO 2020

Comentarii

Suporterii Francezi continuă să sufere îjn urma eliminării de la Euro. Frustarea acesta a ajuns la un nivel atât de mare, încât peste 200 de mii de persoane au semnat o petiţie pentru rejucarea meciului cu Elveţia.

Franţa a suferit o eliminare umilitoare în optimile de la Euro, în faţa Elveţiei. Marea favorită la câştigarea trofeului a fost răpusă de naţionala condusă de Vladimir Petkovic, în urma loviturilor de departajare. Yann Sommer a apărat penalty-ul decisiv, în faţa lui Mbappe, însă fanii francezi susţin că acesta ar fi trebuit executat din nou, întrucât portarul elveţian nu s-ar fi aflat pe linie în momentul executării.

Francezii nu se împacă cu eliminarea de la Euro!

Astfel, suporterii naţionalei cocoşului galic au întocmit o petiţie, care a strâns peste 200 de mii de semnături, pentru rejucarea meciului. Desigur, aceasta nu are nicio bază în regulament, astfel că dorinţa fanilor francezi nu se va îndeplini. Nici măcar reexecutarea penalty-urilor şi atât nu ar fi posibilă, conform regulilor UEFA.

”Portarul Elveţiei, Yann Sommer, nu a stat pe linia porţii atunci când Mbappe a executat lovitura de la 11 metri. Cerem anularea calificării Elveţiei şi rejucarea meciului. Sportul trebuie să se dispute după reguli, iar în acest caz, regulile nu au fost respectate”, se arată în reclamaţia semnată un fan revoltat, pe nume Pierre.

Şi dacă rejucarea ar fi fost posibilă şi se conforma regulamentului, reluările de la penalty-ul în cauză au arătat că Sommer a avut un picior pe linie, astfel că nu a încălcat regulile.

Afla mai multe despre: euro 2020yann sommermbappepetiţie rejucare franţa elveţia 

viewscnt
Articole similare