Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Francezul Hervin Ongenda s-a lăsat convins şi va semna. "Probabil l-a durut la bască"

Francezul Hervin Ongenda s-a lăsat convins şi va semna. "Probabil l-a durut la bască"

FC Botoșani

Comentarii

Patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat că l-a convins pe francezul Hervin Ongenda să rămână la club, după oferta tentantă primită din Serie B, de la Chievo Verona. Ba mai mult, fostul jucător al celor de la PSG va semna şi un nou contract cu FC Botoşani.

În urmă cu câteva săptămâni, fostul jucătorul al celor de Paris Saint-Germain, Hervin Ongenda (24 de ani) primise o ofertă din partea italienilor de la Chievo Verona, însă suma de transfer era una derizorie, considerată "bătaie de joc" de către conducerea celor de la FC Botoşani. Undeva la 100.000 de euro. Cu toate acestea, Ongenda şi-ar fi dorit mult să meargă în Italia, considerându-l un pas înainte în cariera sa. Francezul a încercat o mică revoltă, însă nu l-a impresionat pe antrenorul Marius Croitoru care l-a exclus rapid din lot. Într-un final, după lungi negocieri, Ongenda a revenit la sentimente mai bune şi a fost îmbunat de către patronul Valeriu Iftime. Acesta a povestit cum l-a convins pe Ongenda să continue alături de FC Botoşani şi ce clauză i-a introdus într-un nou contract.

"Situaţia lui Ongenda e acum ok. El a avut o ofertă care a fost mai degrabă la mişto. Am vorbit cu el şi acum că e ok. A şi jucat. Etapa trecută a zis că îl are. Probabil l-a durut la bască. El este jucătorul nostru încă un an. Impresarii lui au avut cu totul alte interese decât clubul şi băiatul. Au încercat să-şi facă rostul în viaţa pe seama lui. Noi am descusut iţele acestui transfer, el nu se va face. Ongenda va semna cu noi, are o ofertă de prelungire cu clauză de reziliere. Eu sper să îl avem încă un an, pentru ca apoi va pleca pe bani buni. Nu ştiu dacă e importantă clauza de reziliere. E peste 1.000.000 de euro", a spus Iftime la PRO X.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare