Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frank Lampard a început duelul cu Mourinho. Replică ironică adresată fostului său antrenor

Frank Lampard a început duelul cu Mourinho. Replică ironică adresată fostului său antrenor

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a revenit în Premier League şi astfel a revenit şi spectacolul de la conferinţele de presă. Portughezul şi-a găsit deja un adversar, unul surprinzător, în persoana fostului său "elev", Frank Lampard.

Totul a pornit de la prima conferinţă de presă susţinută de "Mou" în calitate de antrenor al lui Tottenham, când a fost pus să comenteze o declaraţie din 2015, când a spus că nu o va antrena niciodată pe Tottenham. Bineînţeles, Mourinho a răspuns în stilul caracteristic şi aparent l-a supărat pe Frank Lampard, în prezent antrenor la Chelsea. 

"Am sentimente puternice pentru acest club, de aceea sunt foarte mândru să fiu aici şi de aceea nu voi antrena Tottenham", a fost "înţepătura" lui Lampard pentru fostul său antrenor. 

Întrebat cum comentează declaraţia din 2015 în care a explicat că nu va merge niciodată la Tottenham, din ”prea multă dragoste pentru fanii lui Chelsea”, Mourinho a replicat: ”Ce s-a întâmplat între timp? Am fost demis”, stârnind râsete în sala de conferinţe de pe Enfield. ”Chelsea este în trecut, un trecut măreţ. Au fost două perioade cu titluri şi trofee, un trecut măreţ pentru mine, dar este la timpul trecut”, a mai completat el.

La fel de simpatic a fost portughezul şi când a fost întrebat când va reveni pe Stamford Bridge: ”Probabil când vor dori să mai câştige un titlu”, a răspuns portughezul.

Rămâne de văzut dacă "înţepătura" lui Lampard a fost doar una amicală, ca între doi prieteni vechi şi dacă va primi un răspuns din partea lui Mourinho. Meciul direct dintre cele două echipe, Tottenham - Chelsea, este programat pe 22 decembrie. 

Afla mai multe despre: frank lampardjose mourinho 

viewscnt
Articole similare